Menu Sylwestrowe

Corocznie w Karczmie organizowany jest "Bal sylwestrowy"

Menu Sylwester – 2019
 

Przystawka

  • Golonka prasowana z musem chrzanowym
  • Danie główne godz. 20.30 – 21.00

Zupa z pieczonej papryki z ricottą

  • Pierś z gęsi confit na sosie jabłkowo – gruszkowym z musem dyniowym
  • Puree ziemniaczano - selerowe
  • Czerwona kapusta z jarmużem

Bezpośrednio po głównym daniu - deser -

  • Torcik

II Posiłek godz. 0.15 - 0.30

  • Płonąca szynka wieprzowa
  • ziemniaki opiekane
  • kapusta zasmażana

III Posiłek godz. 2.00 – 2.30

  • Barszcz czerwony z krokietem

lub (do wyboru)

  • Flaczki
  • Zimna płyta:
  • Sałatka jarzynowa
  • Roladki szynkowe z sosem tatarskim i różą z łososia
  • Śledź w śmietanie
  • 2 rodzaje galaretek
  • Karczek
  • Pasztet
  • Wędliny
  • Konserwanty
  • Oscypki
  • Korboce

- Zimne i gorące napoje bezalkoholowe – bez ograniczeń

- Wino musujące (na 4 osoby)

- Butelka 0,5l wódki czystej na 2 osoby.


powrót

1999-2021 © MATinternet Zakopane | Powered by MATcms